Små stämplar och effektfulla dies

Jag har haft lite dåligt med tid att skapa på sistone. Mycket på jobbet och dåligt med ork på kvällarna. Idéer saknas dock inte så ibland tecknar jag ner en snabb skiss på ett kort och sparar till en kväll då ork och tid dyker upp.

Då plockar jag fram min skiss och det blir nästan som att laga efter ett recept, man kan göra utan att idéhjärnan behöver vara igång – väldigt avslappnande och det här kortet gick riktigt fort att göra. Så här blev det färdiga kortet:

Jag har använt ett papper från blocket Bloom & Wild från Craft Consortium. Sedan skurit ut cirkeln Reverse Stitched Scalloped Circle från Lawn Fawn. Sedan bara vänt på den inte cirkeln, baksidan på pappret är ljusblå. Sedan har jag skurit ut kuvertdiesen och bladen från Mama Elephant set Botanical Envelope. Den har precis tagit slut men hör med anna@pyssloteket.se om hon kan ta in den igen. Blommorna kommer från Lawn Fawn settet Magical Iris Birdhouse Add on.

Genom att använda små stämplar från Mama Elephant är färgläggningen ett snabbt avklarat moment. Den stämpel som jag använt är från det urgamla settet Sticky Notes från Mama Elephant som är slut men kika på Big News eller något av Little Agenda stämplarna.

Jag använder vattenlösliga färgpennor från Altenew som jag beställt genom Anna och har även färglagt löv och blommor med dessa.

Sedan har jag skurit ut Fancy Wavy Banners från Lawn Fawn (beställningsvara) och stämplat texten på från settet Dandy Day från Lawn Fawn .

Sist har jag dekorerat med vit Nuvo Chrystal Drops. Dem hittar du här.

Kanske du också kan inspireras av min slarviga skiss. Hur blir ditt kort då?

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Kommentera