Scrap along

Det här med att umgås över pyssel. Förut hände ju det mest på särskilda helger. Man packade en stooooor väska och släpade sig iväg på en pysselträff. Supertrevligt. Verkligen maxat. Men man pysslade mindre än man trodde. Handlade mer än man borde. Och packa upp och packa ner alltihop tog sin lilla tid.

I pandemitider har vi hittat nya former och det har sina fördelar. Som idag. Kl 15:50 bestämmer jag mig för att köra en scrap-along i Pysslotekets Facebookgrupp. Kl 17 startar jag livesändningen. Även om man verbalt pratar med sig själv är det socialt med chatten och gladast blir man när man ser vad alla skapat. Se bara:

Faktiskt ett fantastiskt sätt att umgås och att pyssla.

Ikväll blev det Visible Images stämpel Where dreams take you, text från Altenews Courageous You och stenciler från Altenew. Färgerna är från Simon Hurley.

Vi sparar alla livesändningar så det börjar bli en liten skatt att titta på där nu. Välkommen in i gruppen!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Kommentera