Virtual friends reveal wheel

I Lawn Fawns förra release så kom ett stämpelset som heter Virtual friends som jag föll lite för, kanske mest för stämpeln med “Loading…” och den med fyra små djur som har videosamtal. Eller det kan i alla fall föreställa det. 

Så här lagom till Lawn Fawns allra senaste release så har jag äntligen hunnit använda stämpelsetet tillsammans med ett reveal wheel och skapat tre mer eller mindre likadana kort.

Förutom Virtual friends har jag hittat små detaljer i flera äldre set; Plan on it, Screen time, Village shops och Simply celebrate. Mössen är från seten Dandy day samt A creature was stirring. Länk till alla stämpelset från Lawn Fawn hittar du här.

Alla motiv är färglagda med alkoholbaserade markers, jag använde masker för att få till golv och väggar. Till golven har jag använt Distress oxide i färgen Ground espresso tillsammans med Lawn Fawns Brick stencil. På väggarna har jag använt oxides i färgerna Kitsch flamingo, Bundled sage, Mermaid lagoon och Chipped sapphire samt Echo parks stencil Falling for you och MFTs stencil Wonky dots.

Texten “Hejsan hoppsan” kommer från Hänglar Wings stämpelset Viktigt och är embossat med Hero Arts vita embossingpulver.

Bakgrunderna är vanlig cardstock i olika färger

Alla tre kort har samma motiv på snurran. Jag använde mig av Lawn Fawns matchande mallar för att underlätta placeringen av stämplarna.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera