Stor sommarutmaning i Facebookgruppen

Vi säger ”Sommartider hej, hej” och kopplar av lite med ett lugnare tempo och sommaröppettider. Men kopplar vi ned pysslet? Icke!! Istället kör vi en 30-utmaning i bästa fitness-stil. 😉

Klarar du att skapa 30 olika alster, ett till var och en av punkterna i vår lista? Du får fritt tolka varje punkt. Du har 60 dagar på dig.

 

Visst är du på?

Bakom en av de 30 punkterna döljer sig en liten tävling (hemligt vilken). När tiden är ute, den 15 augusti, utser vi en vinnare bland de som skapat till just den punkten. Så ju fler av de 30 du klarar desto större chans att du träffar rätt.

Var postar jag mina alster? Utmaningen pågår i vår Facebook-grupp och på Instagram. Men vill du vara med i tävlingen behöver du posta foton på dina alster i det album som vi har gjort i Facebookgruppen för utmaningen. Där ligger de 30 punkterna som foton. Du postar dina alster i kommentaren under rätt omslagsbild till punkten.

Tagga oss gärna! Du får gärna posta dina alster på Instagram och tagga #pysslosommarutmaning så kanske vi plockar upp just ditt bidrag i ett och annat blogginlägg. Spana gärna in några av dem som redan postat under taggen:

 

Visst blir du sugen? Börja redan ikväll!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

6 reaktioner på ”Stor sommarutmaning i Facebookgruppen

  […] form när det gäller pysslandet. Och helt ärligt så trodde jag inte att min egen sommarutmaning (se blogginlägg här) skulle rå på svackan heller. Men se där hade jag fel. Efter att ha sett alla […]

  […] SOMMER-UTFORDRING Pyssloteket byr på en stor sommerutfordring så her er det bare å hive seg med: Sommer-utfordring […]

  […] Vi har kommit bara två veckor in i utmaningen och jag vill redan säga tack!! Vilken respons! Ni är underbara! För er som ännu inte kommit igång: det är gott om tid kvar. Ni deltar i den i vår Facebookgrupp och du kan läsa mer om den här i bloggen. […]

  […] där man skall skapa alster efter olika punkter. Det finns trettio punkter i listan och jag valde nummer 19: Grönt är skönt. Och vad tänker jag på när jag tänker grönt? Jo, en groda såklart! Även om jag kan tycka att […]

  […] fortsätter att inspireras av Pysslotekets sommarutmaning (och att kämpa med mig själv för att inte beställa fler söta stämplar) och har här valt […]

  […] jag ju inte ens en stickning med. Snacka om abstinens! Hur som helst, detta kort är gjort efter tema #18 Ta mig till havet. Idag blir det nog ingen tur till havet dock, det regnar och blåser stötvis alldeles galet, åskan […]

Lämna ett svar