20 enhörningar, ett kort

God kväll! Idag har jag ett födelsedagskort till en liten tjej som gillar enhörningar väldigt mycket att visa upp. Jag har använt mig av Mama Elephants Little unicorn agenda tillsammans med Whimsy stamps slimline cloud die. Bakgrunden är gjord med Distress oxide i färgerna picked raspberry, wilted violet och blueprint sketch. Jag stänkte även lite vatten och Shimmer spritz i färgen frost för att få lite mer intresse i bakgrunden.

Som kortbas använde jag Anitas i måtten 10,5×21 cm men klippte bort lite på bredden för att passa dien bättre. Denna die är lite längre än de andra slimline så den sticker ut ett par millimeter upp- och nertill.

Bannern kommer från Lawn Fawns Fancy wavy banners och bokstäverna är några gamla självhäftande jag hittade i mina gömmor. Man skulle säkert kunna göra liknande med glitterpapper och alfabetsdies 🙂

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar