Stenciler från Lawn fawn

Jag älskar ju verkligen stenciler om det är nån som missat det. Sen några releaser tillbaka så gör ju även Lawn fawn stenciler men inga har riktigt talat till mig förrän det här släppet. Då kom två stycken layering stencils som var to diiiiiiiiiie for: ”Fall leaves background stencils” och ”Snowflake background stencils”. I skrivande stund är båda slut men jag hoppas de kommer i lager igen snabbare än snabbt.

Den färdiga bakgrunden blir ca 6″ * 6″ och räcker därmed till två stycken kort i formatet mini slimline (ca 3 1/4″ * 6 1/4″) och det var precis vad jag gjorde med båda stencilerna.

Först ut två kort med höst-/halloweentema där jag använt distress oxides i olika höstiga nyanser och avslutat med att skvätta lite guld över bakgrunden. Jag färgade in en bit cardstock med olika nyanser av orange oxide ink och stansade ut mina pumpor (”Jack o’lanterns die-namics” från MFT , beställningsvara) och monterade dem på en bit vellum för att de inte skulle försvinna in i bakgrunden. Jag vek kortbasen av Lawn fawn cardstock ”Gold rush” och fick på så sätt in lite bling även där.

Till stencilen ”Snowflake background” använde jag olika embossingpulver i respektive lager. Till de mörkare flingorna stämplade jag med clear embossingdyna och använde ”Singing in the rain” , ett transparent glitter från WOW, och de mer silveraktiga är ”White satin pearl” från Hero Arts. Även här blev det lite skvätt, den här gången i silver.

De runda texterna kommer även de från Lawn fawn, ”Magic holiday messages”, och jag hoppas de också är på väg in igen. Jag har i vilket fall embossat dem i vitt och sen stansat ut cirklar med mina Infinity circle dies från Hero arts. Texten och hela bakgrunden fick en liten matta av silvercardstock från Lawn fawn.

Som ni säkert noterat så har jag gjort egna kuvert till mina kort, antingen från mönsterpapper eller från cardstock. Jag använder en gammal 1-2-3 punch board från We R Memorykeepers, kolla med Anna om hon kan få tag i den om du är sugen. Föredrar man dies så finns det bl a från Pinkfresh studio , även där behöver du kolla tillgång med Anna. Maila henne på anna@pyssloteket.se med en produktlänk.

Ha en fortsatt skön helg!

Och du, du har väl inte missat att vi söker kollegor? Läs mer HÄR.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

2 reaktioner på ”Stenciler från Lawn fawn

  Inga Larsson

  (6 oktober, 2021 kl. 19:21)

  Är det svart cardstock du använt till ”stjärnkorten”?
  // Inga

   Gunilla

   (15 oktober, 2021 kl. 17:10)

   Japp, det är embossat på svart cardstock.

Kommentera