City Block – bakgrundsstämpel

Idag blir det en radda varianter på bakgrunder med stämpeln City Block från MFT, du hittar den och andra härliga bakgrundstämplar här

Jag har i alla exemplen heat-embossat stämpelmotivet i några olika pulver, detta för att jag ville att färgen, i dagens inlägg vattenbaserade medier som distressink/distress re-inkers och akvarellfärg ska sippra bredvid. När man embossar blir det en liten upphöjning som färgen (förhoppningsvis) stannar innanför.

Har har jag färgsatt husen i lite olika kulörer, inte monokromt som i de två kommande korten.

I gröna toner…

och i blåa toner…

 

 

Här har jag heat-embossat med ett vitt pulver på svart cardstock och sen bara skurit till paneler. De här monterade jag på en svart ”fotomatta” (kommer inte på vad det heter just nu) för att lyfta fram det hela. Samma gjorde jag med det gröna, ibland lyfter det ibland blir det bättre utan.

Alla blev till julkort med utstansade cirklar och stämplar djupt ur gömmorna (kan vara 10 år eller äldre tyvärr) men Lawn Fawn har liknande runda hälsningar. De hittar du här när lagret är påfyllt igen! Magic Messages och Magic Holiday Messages iallafall!

Snögubbarna är Mama Elephant Little Snowman Agenda och jag hoppas de kom med i beställningen Anna gjorde därifrån nyss, skynda dig förboka om du vill vara säker på att få ditt ex! 🙂

Det kan hända att det kommer fler inlägg från mig med andra bakgrundsstämplar från MFT framöver so

stay tuned! 🙂

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera