Ännu mer halloweeninspiration!

Jag insåg att det nog smugit sig in fler Halloween-stämplar i min samling än vad jag intalat mig så idag blir det lite mer inspiration på temat! Det är mestadels produkter från Lawn Fawn inser jag nu, men de har ju så himla fina set som kan kombineras kors och tvärs så både det ena och det andra slinker ner i varukorgen utan att man märker det..

Här har jag lyckats använda nästan alla delar i Spooky Village och deras tillhörande dies. Förutom det är det mönstrade pappret från Fall fling, ramen runt kortet heter Peekaboo backdrop, träden i bakgrunden är från Stitched tree borders och texterna är utskurna med en av diesen i Everyday sentiment banners

På detta kort har jag använt delar av Spooky village för att skapa tavlorna med hjälp av lite maskning. Ramarna är från Mini picture frames och katten och spöket är från stämpelsetet Tiny halloween. Även detta bakgrundspapper är från Fall fling-kollektionen.

   

Sen har jag tre väldigt simpla småkort som består av några stämplar från Pick of the patch och äldre papper från Let’s polka in the dark. Kortbaserna är 102x102mm från Anitas, kanske kan de passa i en godispåse eller liten gåva.

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar