Art journal-sida i gult och blått

När jag pysslar tillsammans med mina DT-kollegor brukar vi ofta ge varandra utmaningar. Inte helt sällan brukar vi (läs Malin och Therese) försöka sätta dit varandra med SVÅRA utmaningar. Eftersom Malin och Therese vet att kornblå är en färg jag sällan använder i mitt pysslande så fick jag för inte så länge sen en utmaning i vilken jag skulle utgå ifrån temat BANAN och jag måste använda färgen kornblå. Jag insåg rätt snabbt att jag var tvungen att försöka vara lite extra kreativ och letade upp ett citat på temat bananer. Sen hade jag ju med färgen gul, men jag ville inte ge mina kollegor minsta tvivel om att jag klarat av utmaningen. 😉

Materiallista:

Dina Wakley Media – Scribble sticks
Dina Wakley Media – Gesso
Dina Wakley Media White Tags
Paper dolls och andra ephemera/dekorationer från Tim Holtz
Tissue paper
Poscapennor i vitt och svart
Visible Image stencil – Mesh it up
Distress Oxides – Black Soot

Vad säger ni – lyckades jag tolka utmaningen på ett bra sätt eller var det en nödlösning med ett banan-citat…? 😉

Tack för titten och pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera