Lucka 15: Stilla natt

Tänka sig att det redan är dags att öppna lucka 15! Dagens lucka är temat “stilla natt” och det jag tänker på är en stjärnklar himmel med en snötäckt skog eller en tyst stadssilhuett. I dagens lucka har jag fyra kort med lite olika varianter av himmel och vinterkänsla.

Först ut är två kort med en himmel av vattenfärger och svarta stämplade motiv. 

Här har jag använt Visible Image Christmas eve, Hero Arts Color layering snowy tree och Antlers stamp & cut (båda är väldigt gamla men det finns säkert liknande alternativ). Texten kommer från MFT Bitty holiday wishes.

Här har jag också använt stämplar från Hero Arts Color layering snowy tree, Lawn Fawn Ready, set, snow och hÄnglar & wings Liten jul.

Till detta enkla kort har jag använt en cirkelstencil från Darkroom door (MFT har liknande) och ett motiv från Lawn Fawns Winter village. Himlen är blendad med distresser och texten kommer från hÄnglar & wings God jul.

Sist ut är en till blendad himmel och på den en embossad text från Mama Elephant Merry Christmas wishes. Silhuetten är också från Mama Elephant och heter Cityscape. Embossingpulvret är från Altenew och heter Platinum.

 

Hoppas du vill hänga på vår utmaning under december, baserad på våra kalenderluckor. Du hittar mer info här eller i vår Facebookgrupp. Lycka till!

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar