Happy sticker day!

Idag är det ”sticker day” eller ”klistermärkets dag”, det vill jag såklart uppmärksamma. Stickers är min absoluta favoritdekoration. Fick jag bara välja tre saker att använda resten av pyssellivet skulle jag välja cardstock, stickers och dubbelhäftande tejp.

Det finns så enormt många olika sorters stickers så jag skulle vilja visa mina tre favoriter från shoppen.


Jag gillar verkligen såna här ark som har lite av varje. Både stora ord som kan fungera som titel, olika figurer att dekorera med och små ord som jag aldrig kan få för mycket av. HÄR hittar du denna i shoppen.
Dessa är så kallade puffy stickers. Det är sådana där klistermärken som har något mjukt inuti. Det är något nostalgiskt med sådana tycker jag. Jag tänker på klistermärkena man fick hos doktorn eller tandläkaren när man var liten. Just detta ark är en av nyheterna hos Pyssloteket och det finns HÄR
Dessa stickersark är så enormt prisvärda och helt ärligt, man kan väl aldrig få för många flamingos? Dom hittar du HÄR


Till sist tänkte jag visa ett par exempel på hur jag använder stickers på mina layouter.

Jag hoppas ni får en härlig dag idag!

Inläggsförfattare: Veronica

Jag bor i Linköping med min man och våra två barn. Jag scrapbookar dels för att bevara minnen och dels för att få vara kreativ. Jag skapar nästan enbart layouter och försöker dokumentera vårt galna liv med hjälp av foton, papper och dekorationer.

1 reaktion på ”Happy sticker day!

Lämna ett svar