Dags att bunkra… inför vår Cybercrop

Snart är det dags för påsk och i Pysslotekets värld firar vi ju det på vårt sedvanliga sätt med cybercrop. Va’ håken är en cybercrop undrar du? 🤔 Jo serru, det är en digital pysselträff som pågår under flera dagar med drygt en handfull utmaningar att delta i. Underbart kul och inspirerande!

Cybercropen (eller CCn som vi nördar säger) äger rum i Pysslotekets Facebookgrupp mellan på 11/4-24/4. Pysslotekets designteam kommer att guida dig rätt där med olika album och snacktrådar.
(Vanan trogen brukar vi rekommendera att värma upp kreativiteten lite innan. Så pass på, eventuella uppvärmningsövningar 🤸‍♂️kan dyka upp tidigare)

Rabattkod
Den viktigaste förberedelsen är ju dock att säkerställa att du har allt hemma! För att du ska få möjlighet att bunkra med material inför CC:n, t.ex. cardstock, dubbelhäftande tejp, lim, dies eller den där ursnygga stämpeln, så bjussar Anna och Pyssloteket på en rabatt! 🥳

Anger du koden CC2022 i kassan när du checkar ut får du 10% rabatt på alla varor i webshopen! Du får även 10% på REA-kategorin! 🛍🛒 Rabatten gäller ej kurser eller presentkort och den gäller från idag, fredag 1/4, till fredag 8/4 kl 23.59.

En teaser Sist men inte minst tänkte jag bjuda er på en liten hemlighet till vad som komma skall… kom närmre ska jag viska… 🤫 … jo jag har hört att åtminstone en av utmaningarna kommer utgå från månadens moodboard… Så jag passade på att shoppa lite häromdagen med den som utgångspunkt:

Den turkosa metalliska färgen från Prima ”Stormy Ocean”, den skimrande guldiga Stencil Paste från Lawn Fawn och lite Honeycomb chipboard kommer ju bli sååå bra till mitt inspoalster. 🤩 Men jag undrar just i skrivande stund varför jag inte beställde denna underbara fjärilsstämpel från Altenew också… 🤦‍♀️

Månadens moodboard står Katti för. Se vad du får för shoppingimpulser av den!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

1 reaktion på ”Dags att bunkra… inför vår Cybercrop

    […] Du har väl inte missat att det snart är dags för cybercrop i vår facebookgrupp? Och att vi med anledning av det kör lite rabatt? Du kan läsa mer i DT-Pyzzlots inlägg från igår. Du hittar det HÄR. […]

Lämna ett svar