Påsklayout

Har ni sett det nya pappersblocket från echo park ? Jag är helt kär i de fantastiska färgerna. Eftersom jag bara hade papper i 6×6 ville jag göra något annorlunda så jag sökte på youtube på hur man kan vika kuvert. Mina kuvert blev långt ifrån perfekta men det funkade ändå tycker jag.

Jag använde även pappren till dekorationer genom att klippa ut de motiv jag ville ha.

Jag avslutade med en titel och lite skvätt av akvarellfärg. Jag använder en jättegammal akvarell-låda men jag drömmer opm att köpa den stora lådan från Altenew.

Hoppas ni har en härlig vecka!

Inläggsförfattare: Veronica

Jag bor i Linköping med min man och våra två barn. Jag scrapbookar dels för att bevara minnen och dels för att få vara kreativ. Jag skapar nästan enbart layouter och försöker dokumentera vårt galna liv med hjälp av foton, papper och dekorationer.

1 reaktion på ”Påsklayout

Lämna ett svar