Påskkort med Echo Park

Häromveckan visade jag ett påskkort gjort med bara diecutting, så idag tänkte jag visa ett par påskkort gjorda bara på mönstrade papper och cardstocks. Eller ja, jag försökte i alla fall göra kort av enbart papper, men jag tror nog att de behöver lite enamel dots eller andra dekorationer för den sista touchen 😉

Echo Park gör väldigt fina paper pads till både jul, påsk och andra högtider. Här har jag använt mig av Welcome Easter och Celebrate Easter.

Det fiffiga med Echo Park är att de gör färgade cardstocks och dekorationer som passar preciiis i färg. Anna tar inte alltid in dem, men man kan alltid mejla henne och be henne beställa! Så slipper man gräva runt och försöka matcha menar jag. Annars funkar det ju såklart också att gräva i sin cardstockshög och hitta matchande papper.

I Pysslotekets blogg hittar du en ny kortskiss varje månad, men om du googlar finns det också en uppsjö av idéer.

 

Just nu pågår vårens Cyber Crop i Pysslotekets Facebookgrupp. Missa inte att gå med för att ta del av en herrans massa inspiration och roliga utmaningar!

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar