Påskkort av (nästan) bara dies

Antalet påskkort jag gör per år varierar stort efter ork och tid, men idag visar jag ett kort i pastellfärger som jag har gjort ett par stycken av. Jag tycker att det är något meditativt att sitta och stansa ut dies och sedan montera ihop det. Lawn Fawns kollektioner är dessutom utmärkta att använda då – matchat och klart och man slipper tänka. Jag funderar dock på att frångå ”bara dies” till att kanske komplettera med en fjäril eller två som flyger över himlen.

Läs också Karin Ås inlägg från häromdagen med en massa tips och trix!

Material jag använt:

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

1 reaktion på ”Påskkort av (nästan) bara dies

    Påskkort med Echo Park – Pyssloteket

    (12 april, 2022 kl. 21:35)

    […] Häromveckan visade jag ett påskkort gjort med bara diecutting, så idag tänkte jag visa ett par påskkort gjorda bara på mönstrade papper och cardstocks. Eller ja, jag försökte i alla fall göra kort av enbart papper, men jag tror nog att de behöver lite enamel dots eller andra dekorationer för den sista touchen 😉 […]

Lämna ett svar