Min tolkning av ”färgkombo och bild”

Idag vill jag dela min tolkning av en av cybercroputmaningarna. Det här var verkligen någonting att bita i eftersom en färgskala med bruna toner är något jag använder ytterst sällan.

Jag hittade ett pappret från Vicki Boutin och utgick ifrån det. För att göra det lite enklare för mig valde jag att skapa en layout i lettersize, alltså 8,5×11. Jag klippte ut ramarna och placerade ut sedan var det nästan färdigt.

För att skapa bakgrunden smetade jag ut lite gesso genom en stencil, då blev inte heller bakgrunden lika vit. Fågeln är utklippt från ett mönstrat papper.

Det blev en enkel tolkning som var väldigt kul att göra.

Hoppas ni har det härligt i det vackra vårvädret

 

Inläggsförfattare: Veronica

Jag bor i Linköping med min man och våra två barn. Jag scrapbookar dels för att bevara minnen och dels för att få vara kreativ. Jag skapar nästan enbart layouter och försöker dokumentera vårt galna liv med hjälp av foton, papper och dekorationer.

Lämna ett svar