Fortsätt simma, fortsätt simma

Dagens två kort har ett marint tema – fiskar i olika utföranden från Carabelle Studios set Keep Swimming. Just detta set finns inte i butik, men är ett av måååånga stämpelset som går att förbeställa genom att maila Anna ( anna@pyssloteket.se ).

På det första kortet har jag stämplat med Memento Ink på Neenah cardstock och färglagt med alkoholbaserade pennor. Mönstret från Tim Holtz – Layering stencil – Twisted är gjort med Distress Ink – Speckled Egg och ink blending tool. Detaljer är gjorda med svart finelinerpenna och vit gelpenna. Textstämplarna är från hÄnglar & Wings – Mix – Tillsammans.

 

Till kort nummer två har jag använt samma stämpelset med fiskar och texter som till kort nummer ett, men jag har lagt till lite stämplad bakgrundstext från Tim Holtz/Stampers Anonymous – Botanic Collage. Kanske kan ett kort som detta passa nån som gillar att fiska, äta fisk eller simma som en fisk?

Hoppas att ni får lite pysseltid under semestern – just nu inbjuder inte vädret i Stockholmstrakten till bad och solande direkt, så då kan man väl få passa på att sitta inne och pyssla lite? Jag njuter i alla fall vid mitt pysselbord. 🙂

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera