Layout i ett lager (eller nästan i alla fall)

En av rutorna i sommarbingon är ”gör ett cas-alster i bara ett lager papper”. Jag har lagt till ett foto ovanpå, annars är det bara ett lager.

Jag har stämplat och skvätt med akrylfärg som är utblandad med lite vatten.

Jag använder den väldigt prisvärda akrylfärgen från Deco art som finns i supermånga olika nyanser. De svarta strecken har jag ritat med en vanlig penna.

Det var ganska utmanande för mig som ofta använder lager på lager och gärna mönstrade papper  men väldigt kul och inspirerande. Nu är jag sugen på att göra en helt i ett lager genom att skriva ut fotot på själva cardstocken.

Har du provat att tolka någon ruta i sommarbingon? Glöm inte att dela med oss så vi får se och kan bli inspirerade.

Ha det fint!

/Veronica, mammanjohanssonscrapbooking

 

Inläggsförfattare: Veronica

Jag bor i Linköping med min man och våra två barn. Jag scrapbookar dels för att bevara minnen och dels för att få vara kreativ. Jag skapar nästan enbart layouter och försöker dokumentera vårt galna liv med hjälp av foton, papper och dekorationer.

Lämna ett svar