Mina 5 sommarfavoriter

I sommar skapade jag endast med inspiration från pysslotekets sommarbingo och dagen innan deadline hade jag lyckats knåpa ihop något till alla rutor. Jag tycker att det är så kul med utmaningar för det pressar mig att våga prova nya tekniker och produkter. Idag skulle jag vilja dela mina 5 favoriter från de 25-alster jag skapade.

  1. Denna layout skapade jag till rutan ”använd embossed resist tekniken”. Detta är en teknik jag har provat några få gånger förrut men aldrig på en layout. Jag tyckte det blev så härligt med de vita glansiga fläckarna i bakgrunden. Jag kommer absolut använda denna teknik snart igen, Alla papper och dekorationer är från Vicki Boutins kollektion sweet rush.

2. Nästa layout har också med embossing att göra. Kanske gillar jag dessa två så mycket för att jag vanligtvis inte använder så mycket embossingpulver. Detta var till rutan ”minst två olika embossingpulver på samma alster”. Jag har embossat blommor i gult och vitt och sedan färglagt med distresser. Papper och dekorationer är från Vicki Boutins Fernwood. Det finns bara 6×6 paper pad i butiken men skicka ett mail om du vill beställa annat från den kollektionen.

3. Jag älskar att använda digitala cutfiles trots att jag inte äger någon maskin. Jag skär istället för hand med skalpell. Denna var väldigt enkel att skära ut med alla raka linjer. Denna layout skapade jag till rutan ”alster med inlay diecutting” det var kul att prova något annorlunda. Filen är köpt i Paige Evans webbshop och alla papper och dekorationer är från hennes kollektion Splendid.

4. Ännu en cutfile från Paige Evans skapat med hennes kollektion Splendid. Denna var lite mer av en utmaning att skära ut men Tim Holtz skalpell är verkligen himlans bra att skära med (se till att byta blad ofta). Denna layout skapades till rutan ”använd foil eller foilerat papper”.

5. Den här var såååå kul att göra. Den skapades till rutan ”gör ett skak-kort, min blev istället en skak- layout. Solen ritade jag och skar på fri hand. Alla papper och dekorationer är från Vick Boutins Sweet rush. Dom underbara små citrusfrukterna som skakar runt är från dress my craft.

Jag hoppas ni har haft en härlig sommar och att ni är redo för en kreativ höst!

/Dt- Veronica @mammanjohanssonscrapbooking

Inläggsförfattare: Veronica

Jag bor i Linköping med min man och våra två barn. Jag scrapbookar dels för att bevara minnen och dels för att få vara kreativ. Jag skapar nästan enbart layouter och försöker dokumentera vårt galna liv med hjälp av foton, papper och dekorationer.

Lämna ett svar