Minialbum med Halloweentema

Hej!

Snart dags för Halloween. I vår familj älskar vi Halloween, mest för att man får sminka sig, klä ut sig, dekorera, fixa och dona. Kort sagt, vi gillar maskerader och temafester!

Här har jag gjort ett nytt minialbum, där jag satt in bilder från olika Halloweenfester genom åren och även från Spöke eller Godisvandringar. Jag har använt ett fantastiskt papper för att klä in albumet från Graphic 45 som heter Steampunk Spells och är i formatet 8×8 tum. Själva albumet är gjort i chipboard som jag klädde med cardstock från Neenah.

Pärmen och sidorna är sen infärgad runt om med Distress Ink, Ground Espresso. Även pappret från Graphic 45 har jag distressat runt om med samma färg för att det snyggt ska smälta in. Dekorationerna inne i albumet kommer från Tim Holtz olika ephemera packs, bla två st som heter Halloween. Jag har inte dekorerat så mycket då det är bilderna som man ska titta på. En del av sidorna är inte dekorerade alls förutom av pappret från Graphic 45, tyckte det var så snyggt så ville inte sätta bilder och dekos överallt.

Här nedan bjuder jag på några bilder men också en länk till vår kanal på Youtube där jag gör en så kallad walk through av albumet. Gå gärna in och kika och glöm inte ge en tumme upp på videon och prenumerera gärna på vår kanal!

 

Materiallista

 

Missa inte Pysslotekets jubileum i helgen! Det blir lives, demos, bra priser och massa roligt!

Pyssloteket fyller 13år!

Inläggsförfattare: Katti

Jag är en glad och kreativ tjej med alldeles för många järn i elden! Höns, hundar och katter tar upp en stor del av min tid, övrig tid försöker jag pyssla och umgås med min familj och vänner. Två tonårsdöttrar och Make består min närmaste familj av :-) Min pysselstil skulle man nog kunna kalla lite spretig, mycket mixed media, gillar grunge och vintage men också klara glada färger! Det enda jag egentligen inte gör är kort i CAS-stil, jag får inte till det helt enkelt. Vita rena ytor är nog inte min grej!

Lämna ett svar