Vinnaren av jubileumstävlingen

Hej!

Först vill vi passa på att tacka för alla fina bidrag som vi fick in till vår jubileumstävling på Facebook. Sååå mycket fint! Hoppas att ni blev lika inspirerade som vi blev.

Vi i designteamet har nu röstat på våra favoriter och det blev jämnt, väldigt jämnt. Det skiljer en röst mellan ettan och tvåan. Vi säger stort grattis till Cicci D´Adda och hennes skakkort. Kontakta Anna på anna@pyssloteket.se så får du ditt pris.

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

1 reaktion på ”Vinnaren av jubileumstävlingen

    Marjaleena Pettersson

    (21 september, 2022 kl. 07:44)

    Vem kom tvåa då? 😉

Lämna ett svar