Moodboard och Inktober

Hej alla glada pysslare!

Det händer mycket här på Pyssloteket i oktober. Vi har en moodboard och en skiss som ni kan tolka och så kör vi Inktober. Karin har beskrivit Inktober på ett jättebra sätt så jag länkar helt enkelt dit.

Det är jag som står för skissen och månadens moodboard så jag tänkte att jag borde väl tolka mig själv kanske. Eftersom oktober är en höstmånad så gjorde jag en väldigt höstig moodboard, låååångt ifrån de färger som jag använder mest. Det sägs ju att det är bra att utmana sig själv….

Om ni använder skissen och/eller moodboarden glöm inte att tagga oss då ( #pyssloteket och #pyssloteketmood ) så att vi får se era härliga tolkningar.

Här är min tolkningen av min skiss och moodboarden. Till det här kortet har jag använt  Mama Elephant -Fuzzy Hugs och Lawn Fawn -You Autumn Know och Simply Celebrate Fall. Stencilen är Lawn Fawn -Sunray använd med Distress Oxiderna Mustard Seed och Spiced Marmalade.

Eftersom vi även kör Inktober så har jag gjort två kort där jag fokuserat på Distress Oxider i olika färger. Alla finns inte med på vår lista utan jag körde på de färger jag gillar mest.

På det första kortet har jag använt mig av färgerna Mustard Seed, Cracked Pistachio, Kitsch Flamingo, Twisted Citron, Salty Ocean och Shaded Lilac. Stämplarna är  Colorado Craft Company -A Star is Born. Stencilen jag har använt är Lawn Fawn -Cloudy. Lite bling fick det också bli från Buttons Galore.

Det sista kortet höll jag väldigt CAS. Jag färgade in de små molnen (från Spellbinders som jag specialbeställt med Anna) med Distress Oxiderna Kitsch Flamingo, Mustard Seed och Cracked Pistachio. Stämplarna kommer från Colorado Craft Company -Well Loved Mini.

Det var vad jag hade att bjuda på idag. Hoppas att ni har fått lite inspiration till skiss/moodboard eller Inktober.

Nu ska jag sätta mig vid pysselbordet för jag råkade visst handla på mig lite grejer när jag var på Pyssloteket tidigare i veckan. Ooops så det kan bli.

Hoppas ni får ett bra avslut på veckan!

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar