Tim Holtz + Maja Design = Julkort!

Hej alla! Hur har ni det med julkortstillverkningen? Har ni börjat? Några av er är kanske redan klara men här kommer ett litet tips på ett julkort där jag använt Tim Holtz dies tillsammans med härliga papper från Maja design.

Kortet bygger på vit kortbas som jag klätt med Maja designs papperskollektion: Christmas Wonderland. Jag har använt paperpad 6×6 men det finns även större papper i samma kollektion som fungerar minst lika bra. Allt mönstrat papper du ser på kortet kommer från Christmas wonderland. Snögubbarna kommer från Tim Holtz och heter Twig & Stump, underbart söta med stor detaljrikedom. Jag har stansat ut dem i vit cardstock, brun cardstock samt Christmas Wonderland. Näsorna blev orangea med lite distress ink; spiced marmalade. Även de söta snöflingorna är dies som följde med Twig & Stump . Har distressat en hel del kanter med lite svart, black soot. Ostduken hittade även sin plats. Stämplade texten kommer från hÄnglar och wings.

 

Ha en fin söndag!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar