Pysslig after work

Förra helgen hade vi i designteamet en after work via Zoom, så alla (även de som bor långt ifrån Stockholm) kunde vara med. Anna var lättövertalad – jag behövde bara säga att jag skulle bjuda på kött och att hon kunde få göra hur många bakgrunder hon ville. Jag vet inte hur många bakgrunder/nästan-färdiga-bakgrunder hon gick hem med, men jag var inte riktigt lika produktiv. KAN bero på att jag pratade mer än jag pysslade…

Ett av mina alster var en art journal-sida – jag bestämde mig för att göra något på en jeanssida i min blåa Dina Wakley-journal. Ofta drar jag mg för att göra något på textilsidorna, kanske för att jag måste tänka lite annorlunda, men det är ju egentligen roliga sidor att göra. Jag drog fram mina Dina Wakley gloss sprays och akrylfärger och en nyinköpt stencil (Big Squovals – Dina Wakley Media) och skred till verket.


Mina Scribble sticks fick också vara med och leka lite och även svart och vit Posca. Sen tog jag fram lite blandade ephemera/die cuts från Tim Holtz och byggde upp ett litet ”motiv” på den färgglada bakgrunden. Texten ”Good morning? No such thing” kommer från Dylusions Bigger back chat-stickers (tyvärr slut i lager i skrivande stund). Jag använde en häftapparat för att sätta fast tag och ephemera på sidan.
Tack för titten och pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar