Tillsammans genom livet – En layout med färger från Dina Wakley

Har du nån som följer dig genom livet? Många kan nog uppleva att deras barn följer varandra, det är något som jag särskilt upplever med mina tvillinggossar som delar många vänner samt intressen. Idag är de 16 år, på fotot närmare 4 år. Tiden går 🙂 Älskar bilden och har idag valt att göra en layout med den, häng med!

Jag börjar med bakgrunden, på vit cardstock drar jag med en palettkniv ut färg från två olika av Dina Wakleys akrylfärger (ocean, sky). Jag fäster remsor från en gammal bok med Primas soft matte gel. Drar sedan ut lite mer av samma akrylfärg där jag tycker att det saknas. När allt torkat tar jag en av Tim Holtz stenciler som jag med en palettkniv fyller med  heavy gesso. Medan det är blött så strör jag på lite WOW embossingpulver som jag smälter med embossingfön när allt är torrt. Jag stämplar vidare med svart stämpeldyna och en stämpel från Aall and create lite i utkanten av där fotot ska sitta.

Med hjälp av Dina Wakleys mixed media tape gör jag min egen dekorationstape. Jag stämplar först i svart med Altenews stämpel; shades of love och sprayar sedan lätt lite oregelbundet med Dylusions; shimmerspray.

Jag fäster fotot och dekorerar sedan med tapen (när den torkat). Den stora snöflingan har jag skurit ut med min Silhouette Cameo. Har man inte till gång till en Cameo kan jag tipsa om en underbart vacker snöflinga från Tim Holtz som är på ingång hos Pyssloteket, har du tur hinner du knipa en. De små snöflingorna kommer från dies från Tim Holtz; Twig and Stump. Bokstäver och halvpärlor hittar även sin plats.

Önskar er en fin första advent! Krama om de du följer genom livet!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar