Colorado Craft Company julkort!

Jag bara älskar Anita Jerams stämplar från Colorado Craft och idag visar jag två kort där jag använt setet Stargazers ihop med akvarellfärger. Två hyffsat snabba kort. Jag inspirerades av två citat från vår decemberutmaning. Nr 8. Let it snow, let it snow, let it snow. Vi vill väl alla ha en vit jul? Till kort nummer två inspirerades jag av citat nr.22 Du stjärna över Betlehem…

Jag stämplade björnarna i hörnet medan jag maskade en måne med Moon Mask från Tim Holtz.

Jag ritade av masken svagt med en blyertspenna och färglade den sedan med akvarellfärg. Jag använder Canson akvarellpapper.
När det torkat tog jag mask nr.2 och Distress Ink Scattered Straw över.
Tomten och renarna kommer från setet Winter Skies från Lawn Fawn.

 

Jag skvätte snö med vit akrylfärg spädd med liten vatten. Jag älskar att sprätta med Timpans Splatter Brush!
Texterna på båda korten kommer från Mama Elepants set Easy XMas Greetings.

 

 

Här använde jag den största månen i Timpans mask-set och gjorde på precis samma sätt som det första kortet. Jag valde att hålla marken grön här fast jag la till snöfallet.
Lite för att symbolisera den första snön.

Jag målade initialt lite stjärnor men de försvann i snöfallet, så med en Uni-Ball Signo i silver förstärkte jag stjärnan över Betlehem. 😉

Blir ni sugna på det här setet så finns det ett kvar i shopen!
Ha en fortsatt fin december!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar