Lager på lager på lager


God morgon! Dagens kort visar hur man på olika sätt kan bygga upp dimensioner på sitt kort. Vi börjar med bakgrunden där jag först använt mig av Altenews Layered Snowflakes 3D Embossing Folder och torrembossat ett cardstock av bra kvalitet. Jag har sedan gått över med vitt pigment ink med en brayer för att ”highlighta” snöflingorna och avslutat med att stänka över lite vit färg för att påminna om ett snöfall. Därefter har jag limmat ihop ett par lager av Lawn Fawns fina Oh What Fun Die som jag skurit ut i Neenahpapper. Även det kälkåkande paret är från Lawn Fawn och heter Snow What Fun. Både den och textstämpeln har jag monterat på 3D-kuddar.

Avslutningsvis har jag limmat fast lite glitter på snöflingorna på Oh what fun-dien. Här har jag alltså använt mig av sex olika sätt för att skapa dimension (tyvärr är det ju svårt att få med djupet på ett foto). Hoppas ni fick lite inspiration!

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

1 reaktion på ”Lager på lager på lager

Lämna ett svar