25% på alla dies + en massa inspo!

Här i Stockholm ska regnet ösa ner hela veckan och Anna erbjuder därför tröstshopping med 25% rabatt på alla dies tom 2/8. Gäller även redan nedsatta varor! Det finns massor av dies i lager, men jag tänkte bjuda på lite inspiration:

Till det här bebiskortet har jag använt mig av Mama Elephants ursöta kaniner Hippity Hop. I bakgrunden har jag parat ihop Lawn Fawns Birch Trees och Lawn Fawns Puffy Cloud Border för att göra en skog. Gräset har jag skurit ut med Lawn Fawns Grassy Border.

I julas gjorde jag ett kort med Mama Elephants pingviner som fick åka runt i ett landskap gjort av Mama Elephants Slim Woodland Die. Funkar utmärkt till både vintriga scener och mer åretomscener. Denna die är redan nedsatt 20%, så passa på nu när du får ytterligare 25% rabatt!

I vintras blev det också ett inlägg med Lawn Fawns Giant Outlined Oh What Fun där jag tipsade om olika lagerpålagertekniker. Även den här är det  20%+25% rabatt på!

Och sist ut idag är ett kort som jag har gjort med Lawn Fawns Platform Pup-Up Die och Giant Hooray och sedan dekorerat med massor av söta möss.

 

Hoppas att ni fick lite inspiration! In och fynda i webbshoppen! Gäller som sagt tom onsdag och även på redan nedsatta varor. Rätt pris syns i kassan.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar