See the world

Min dotter reser mycket och det vill  jag såklart scrappa om. På denna layout med vitt slätt papper har jag kladdat loss! Jag älskar släta papper utan struktur. Det blir enklare att jobba med dem, tycker jag.
Då jag visste layouten skulle bli bucklig fäste jag den direkt på svart Cardstock.

Jag rev bitar från Dina Wakley Media Collage Tissue Paper lite slarvigt för att få en mer hård look. Jag använde Medium  och klistrade fast remsorna. Jag målade lite huller om buller med Dina Wakley turkosa och orange akrylfärger. Ett tips är hennes breda penslar, de är helt underbara till massa snabba  bredare streck och decoupage.

När det är mer kaos än ordning på pappret måste man bara intala sig att tro på sig själv. Det blir bra! Stencilen från Visible Image, Strobes, är ursnygg och den går varm här hemma. Jag använde den med distress Oxide, black soot, på flera ställen. Bokstäverna i silver från American Crafts är så läckra. De kommer i en förpackning med olika ord, stjärnor och prickar. Och allt i silver! Du hittar dem här.

Tillslut satte jag fast foton och använde Die-cuts från American Crafts, Brave & Bold. Det behövdes mer dekos så tog fram mina Thickers, The Sweet Life och dekorerade det sista. Lite stänk här och där och sen Tadaaaa!

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar