Vill du gå en kurs i kortmakeri?

Kanske är du nybörjare på det här med kortmakeri, eller så har du hållt på ett tag men vill få lite nya infallsvinklar och ett och annat tips. Varför inte gå på kurs med mig?

På kursen kommer du att få göra den här modellen på kortvikning, sk. tältkort. Jag kommer att guida dig genom att stämpla och färglägga motiv, använda stenciler och dies. Jag väljer ut material i två olika stilar med teman som passar vår och påsk. Observera att korten nedan bara är exempel. Vi kanske använder andra motiv och mönsterpapper.

Jag har gjort kursen så att man ska kunna klara den i princip utan förkunskaper, men så länge du ser nedan kort och tänker att de där vill jag lära mig hur man gör även om du hållt på ett tag med att skapa kort tror jag att du får ut något av kursen.

Läs mer och anmäl dig till kursen här.

På det här kortet har jag använt blomsterstämplar från Altenew, papper från Vicki Boutin och textstickers. Färglagt har jag gjort med Distress Watercolor Pencils. I bakgrunden ser du även ett stencilerat mönster som är gjort med Altenews stencil och Distress ink.

På det här kortet har jag byggt en liten scen med stämplar och dies från Lawn Fawn. Stencilerna är från My Favorite Things.

På det här kortet har jag använt en blomsterstämpel från Altenew, mönsterpapper från Maggie Holmes, text från Pinkfresh Studio och stencil från Echo Park.

Hoppas vi syns på kursen!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

1 reaktion på ”Vill du gå en kurs i kortmakeri?

    Eva Svensson Kjellstedt

    (2 mars, 2023 kl. 19:04)

    Denna kurs skulle jag behöva vara med på, men tyvärr jag bor 50 mil från Stockholm.

Lämna ett svar