Leaf Mix Die – Altenew

Två set med dies som funnits i min ”stash” länge är Leaf Mix Die och Tropical Leaf Mix Die från Altenew. De är så otroligt fina och går att kombinera i oändlighet. Marianne har gjort magiska julkort med dom. HÄR kan du se det inlägget.

Färgade in en bit vit cardstock med Distress Oxide Spun Sugar och stansade ut några blad. Några lite skirare dies stansade jag ut i  glittercardstock.

Texten kommer från ett stämpelset från Altenew som heter Crafty Friends. Jag embossade det i silvrigt embossingpulver.

Bakgrunden är vitt cardstock som jag torrembossade med foldern Intricate Tiles från Altenew.

Här har jag embossat bakgrunden med foldern Checkered Diamonds, även denna från Altenew.
Texten kommer från samma stämpelset som ovan men denna gången stämplade jag med Versafine Onyx Black på samma cardstock som bakgrunden.

Här lekte jag med alcoinks från Couture Creations på Vellum. Jag använde Onyx Glitter Accents och Ice Blue Metallic Alloy. Ingen av dessa är något Anna lagerför men hon kan ta hem till den som vill ha.
Det finns många oerhört fina och jag gillar den något mer dämpade färgskalan jämfört med de från Tim Holtz/Ranger.

Här har jag använt en alcoink från Ranger som heter Moss ihop med Couture Creations Metallic Alloy Champagne. Älskar den kombinationen!
Även här är det Vellum i botten.

Bladen stansade jag ut i glitter cardstock och svart cardstock.
Texten kommer från samma set som ovan och även här valde jag att stämpla med Onyx Black på vit cardstock.
Lite bling från någon av förpackningarna från Buttons Galore.

 

Det var allt för idag! Nu ska jag göra mig klar och åka till butiken och klämma på nyheterna från Hero Arts! Kan möjligen ha en förbeställning som väntar också. 😉
Glöm inte bort att besöka den fysiska butiken om du har möjlighet. Vi behöver vara rädda om de få som finns kvar! <3

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar