Nedräkningen har börjat!

Om lite drygt två veckor, den 1 april, drar Pysslotekets sedvanliga påsk-CC igång. Vi på Pyssloteket brukar ju fira in våren med en cybercrop, en slags digital pysselträff som sträcker sig under ett par veckors tid. Eftersom den håller på från 1 april till 16 april så har man ingen specifik tid att passa, utan kan pyssla lite när det passar in i övriga livet. Under cybercropen kommer vi lägga ut ett par utmaningar och tävlingar som man gärna får delta i och lägga upp sina alster – eller bara använda som inspiration hemma vid pysselbordet. Alldeles nya pysselvänner såväl som gamla rävar är välkomna och både kortmakare, LO-fantaster och mixed media-människor brukar hänga på! Oftast brukar vi försöka ordna en barntävling också, så bjud gärna in dem på lite påsklovspyssel. All information kommer komma i Pyssloteketgruppen på Facebook när det börjar närma sig, men du kan redan nu kika in och hämta lite inspiration från gamla CC-utmaningar.

Redan nu kan det alltså vara bra att inventera förråden och fundera vad man behöver bunkra. Anna brukar också ha fräckheten att ta ledigt (har ni hört på maken!) ett par dagar under påsken, så se till att lägga en beställning eller besöka butiken redan nu. Förutom cardstock, tejp och en nyfylld stämpeldyna kan det ju såklart vara kul med lite nya grejer att leka med. Här är några av de nyheter jag kanske behöver klappa lite på:

En hel hög med roliga stenciler från Aall & Create har landat i butiken – superbra pris dessutom!

Färdigmatchande cardstock ton i ton, tackar tackar
Vill man ha lite starkare färger finns detta härliga 6×6-block istället
Och apropå starka färger, så har Dina Wakley kommit med ett vårsläpp i riktigt pigga färger
En hel hög med nya bakgrundsstämplar från Hero Arts har också landat i butiken. Ett måste i ”basutbudet” hemma helt enkelt.
Anna har också tagit in embossingpulcer från WOW, både i klassiska färger, som det här kopparfärgade, och i mer glada färger. In och kika – man kan aldrig ha för många!
Sådana här små flaskor för lim tog det lååång tid innan jag investerade (läs ett par tiokronor) i. Varför gjorde jag inte det tidigare undrar jag så här i efterhand?
Och sist, men inte minst, varför inte slå till på Altenews nya scoring board. Vem vet, det kanske kommer en utmaning med en rolig kortvikning under cybercropen? Duger också alldeles utmärkt till att göra egna kortbaser och kuvert. Kikar du runt på Youtube hittar du också en massa roliga tekniker du kan testa.

 

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar