Up with Love – använd dina scraps!

Jag har tidigare skrivit om hur söta jag tycker stämplarna i Mama Elephants Up with Love är. Jag har gjort flera kort med de gulliga djuren som flyger i sina ballonger och häromdagen hittade jag en liten anka som hade blivit över. Det slutade med att jag pysslade ihop ett kort med lite scraps som blivit liggande, ni vet den där ”kan vara bra att ha”-högen.

Två paneler utstansade från Lawn Fawns Gotta Have Gingham Rainbow och Spiffy Speckles fick bilda bakgrund. För att det inte skulle bli alltför ”platt” skar jag dels ut dem med Lawn Fawns Stitched Rectangles och dels skar jag ut ett par extra paneler i vit cardstock och monterade bakom den mindre panelen. Även ”Hugs” är utstansat i ett par lager för att få lite höjd. ”Sending” kommer från Lawn Fawns Window Scene Spring. Den lilla ankan är fäst med 3D-kuddar.

 

Här är ett interaktivt kort som jag har bloggat tidigare och ett bebiskort som jag gjorde till min systers babyshower.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar