Man ska ha husvagn – Scener med Dee #3

Här kommer ytterligare inspo till CCn som pågår för fullt i Pysslotekets facebookgrupp. Har du inte hittat dit än så skynda, skynda, cropen pågår fram till den 16 april, alltså hela denna veckan också.

Jag är själv inte uppvuxen med husvagn, det livet kom med mannen i mitt liv för snart 30 år sedan och jag älskar’t. Det är väldigt bekvämt att ha huset på släp, man kan parkera sin bostad när man känner för det och ta in på en camping nära en strand som Dee har gjort här.

Jag har fortsatt jobba i min 6×6 artjournal från Dina Wakley Media med underbart tjocka akvarellpapper och bakgrunden är också färgsatt med akvarellfärger. (är dock inte helt nöjd med övergången till stranden här men men ibland så får man lämna och öva vidare en annan gång…)

Rekvisita och Dee har jag stämplat på Canson akvarellpapper, färglagt och sedan klippt ut med min absoluta favorit sax för detta ändamål, Cutter Bee från EK Success

Ni ser från vänster Runner Dee #769, Gardener Dee #738 och Beached Dee #701, rekvisitan har jag förbeställt så de finns inte i webshoppen just nu men det brukar inte ta lång tid för Anna att få hem!

Husvagnen heter Caravan #652 ,bordet och växter kommer från Home #409, vinglasen har jag klippt från Boozer Dee #702 och kaffekanna kommer från Nana’s kitchen #410, koppen från AM Dee #737. Strandsakerna kommer från Janet Kleins digitala stämplar men jag såg precis nu att Aall & Create kommit med ett set som heter Beachfront #860 som det går att förbeställa pronto av Anna. Det har även dykt upp en DykarDee, Scuba Dee #857 om du är dykintresserad… 🙂

De stämpelset som jag länkar till finns nu i webbshoppen, övriga; maila Anna en förbeställning.

Det kan möjligtvis finnas någon mer Deescen att visa framöver om inte annat så har jag lite nya stämplar att skapa med… för du har väl inte missat de senaste Dee-stämplarna som landat på Pyssloteket?!?!

Cat Lady Dee #777 och Party Time Dee #783

         

och Shopper Dee #779  eller Shoe Lover Dee #784

         

och den här kunde jag inte motstå heller:

Dee Says #790

Det blir definitivt scener med dessa till Pyssloteket nyanlända stämpelset inom kort!

Ska bara leka lite med mina nya Visible Imagestämplar först! Ombyte förnöjer!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar