Festliga påskharar

Häromveckan visade jag ett kort där jag använt mig av en av de söta kaninerna från Lawn Fawns Eggstra Amazing Easter. När jag var färdig hade jag lite bitar över, så det fick bli två kort till! Fördelen med Lawn Fawn är ju att deras set ofta går att mixa hur man vill. Kaninerna kommer som sagt från ett påskset, men här fick det istället bli grattiskort.

Till bakgrundspanelen använde jag den bit jag hade kvar efter att ha inkblendat distress inks i en regnbågsskala på en bit Bristol Smooth paper. Det ena kortet fick bli ett skakkort – går lätt som en plätt med 3D-tejp, acetate och paljetter.

På det andra bredde jag ut Nuvo Glimmer Paste och fick till ett riktigt fint skimmer som fångade upp alla färgerna snyggt. Precis som tidigare stansade jag ut ”hugs” ur en panel med Neenahpapper och monterade negativet över den infärgade biten. Ballongerna kommer från ett gammalt stämpelset från My Favorite Things tror jag och orden till ”have a happy day” har jag plockat ihop från olika Lawn Fawn-set.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar