Mixed medialayout : med steg för steg video

Idag bjuder jag på ett kort blogginlägg. Å finns det någon speciell anledning till det kanske du undrar? Jo idag bifogar jag även en video på hur jag gjort denna layout steg för steg, första videon jag nånsin gjort! Jisses, vilken resa det varit och så mycket jag lärt mig under vägen! Häng med!

Layouten är fylld med bland annat: Dina wakleys collage paper, gloss spray, akrylfärg. Altenews bokstavdie fick pryda titeln och Primas heavy gesso bygga grunden. Stämpel från Aall & create syns lite här och där, likaså Dylusions shimmerspray.

Mer info hittar du i videon 🙂

Önskar dig en fin Valborgsmässoafton!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar