En skapande process

Det är inte alltid, eller egentligen rätt så sällan som jag har en plan när jag börjar pyssla. Den enda idén jag hade när jag startade det här projektet var att jag skulle göra något av en del halvfärdiga grejer som ligger. En annan idé var att jag ville dela med mig av hur det kan se ut när jag sätter igång.

Sagt och gjort, jag riggade telefonen i sin ställning, plockade fram min nya fina scoreboard från Altenew, som jag är väldigt nöjd med. Mer om den om en liten stund. Jag valde ut 12 st tags jag gjort, men som det i stort sett bara blivit bakgrunder gjorda på. Ett jämnt antal är bra att ha i det här fallet. Sen var det bara att sätta igång!

Jo, Altenews score board, eller bigbräda, är väldigt bra. Behändig storlek till kortmakaren, lagom djupa spår för bigningen och så följer det med en väldigt bra score tool. Alltså verktyget man bigar med. Den gör att man inte får så breda spår vilket tilltalade  mig. Det finns också en liten låda där man förvarar sin score tool, det är ju som bekant väldigt lätt att tappa bort sina saker när man skapar som bäst.

Men så var det ju mitt lilla album som jag bestämde mig för att göra. Här har vi en bild på den färdiga framsidan.

För att du lättare ska kunna hänga med, och om du själv vill prova att göra den här typen av album så rekommenderar jag dig att titta på den här videon, Hidden hinge system.

För att inte dra ut på det här blogginlägget så var det ju så att jag spelade in hela skapandeprocecessen. Förstås har jag redigerat och klippt bort en hel del oönskat material och jag har även snabbat upp filmen, för vem har tid att kolla en långfilm till frukosten eller under stunden på bussen, tunnelbanan eller var du nu befinner dig.

Ge gärna en tumme upp på videon eller en kommentar, det är alltid glädjande. Och visst prenumererar du på Pysslotekets kanal så du inte missar några videor!

Här kommer filmen!

 

 

 

Inläggsförfattare: Katti

Jag är en glad och kreativ tjej med alldeles för många järn i elden! Höns, hundar och katter tar upp en stor del av min tid, övrig tid försöker jag pyssla och umgås med min familj och vänner. Två tonårsdöttrar och Make består min närmaste familj av :-) Min pysselstil skulle man nog kunna kalla lite spretig, mycket mixed media, gillar grunge och vintage men också klara glada färger! Det enda jag egentligen inte gör är kort i CAS-stil, jag får inte till det helt enkelt. Vita rena ytor är nog inte min grej!

Lämna ett svar