Pool-premiär

Förra året var det äntligen dags för premiär utav poolen min kille byggt. Så det vill jag ju såklart scrappa. Basen är vitt slätt cardstock.

Nedan visar jag några foton hur jag gjorde. Jag skar ut remsor och klippte ut citroner från ett så ljuvligt papper från American Crafts, Squeeze The Day.   

Jag gjorde breda ramar med Hero Arts Nesting Rectangle, som jag klädde med somriga papper. Sedan använde jag en läcker stencil, Warp Speed, från Altenew. Den distressades in med Squeezed Lemonade. Jag tog även fram Distress Oxide Spray, Mustard seed och sprayade lite.

Jag ville ha lite cirklar och har sparat gamla koppar och fat att ha  till just det. Jag använde Dina Wakley Media, Magenta till den stora cirkeln och  Deco Art, Cherry Blossom Pink  till den lilla.Jag målade med pensel på både över och underdelen av koppen för olika mått.

Nu var det dags att fästa remsor och dekorera med ramar och mina utklippta citroner. Snygga bokstäver från Altenew satte jag på svart foam. Stansade även ut siffror från Lawn Fawn Finley’s 123’s.

Stort tack att Du tittat förbi! Dt Stephi

 

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar