Lika/olika – minialbum

I början av april satte jag och Pyzzlot/Karin igång med vår första omgång av lika/olika där vi skapade utifrån samma grundmaterial med papper från American Crafts She’s Magic. En del av vår utmaning var vår livesändning där vi använde våra spillbitar av detta papperskit. Jag började göra ett minialbum och nu när albumet är klart kan jag visa några av sidorna i detsamma:

Förutom mönstrade papper så använde jag de stickers, die-cuts/ephemera och thickers jag hade i mina gömmor för att piffa till sidorna i albumet. Grunden till albumet är dock återbruk rakt igenom – kartong från pappersblock och risförpackning, gammal overheadplast (en lärares gömmor innehåller mycket spännande). Det känns lite trevligt när det går att använda sånt som annars skulle hamna i återvinningen till pysselprojekt, eller hur?

Vi närmar oss sommar och semestertider – jag hoppas på många härliga, nya minnen att scrappa till hösten! 🙂

Pyssla lugnt!

 

 

 

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar