Scener med Dee #4 Fredagsmys

Nu känns det som det är dags för en ny scen med Dee igen, närmare bestämt med Rocker Dee, Housework Dee och Boozer Dee

Scenen den här gången är vardagsrummet som jag möblerat med stämpelset från All & Create; Have a Seat #461, Home #409 och Nana’s Kitchen #410.  Just de stämpelseten finns inte i sortimentet i butiken, de är förbeställda men Anna brukar kunna få hem dem i ett nafs bara de finns i lager hos leverantören.

Så här såg uppslaget ut när figurer och möbler var utklippta och placerade i min artjournal innan jag bestämt hur bakgrunden skulle se ut. I vänstra hörnet ser ni den eminenta och för ändamålet absolut bästa verktyget saxen Cutter Bee. Bästa, bästa bästa, ni har sett mig reklama den förr men det tål att upprepas eftersom den är oumbärlig i en pysslares stash!

Och med golv och tapet blev slutresultatet detta:

Golvet är målad med svart akvarellfärg, det är ju härligt tjocka akvarellpapper i den vita 6×6 artjournalen från Dina Wakley Media. Tapeten är först stämplad med vattenfast stämpeldyna och sedan även den färgsatt med akvarellfärg. Stämpeln har inte Anna i sortimentet längre men jag tror att hon kan få tag på den om du blir sugen. Den heter Lined by hand och kommer från My Favourite Thing.

Partypoopern Housework Dee måste visst prompt skura golvet mitt i fredagsmyset…

Jag har några nya oanvända Dee liggandes så stay tuned så kommer det nog fler scener med älskade Dee framöver, har bara lite annat jag villhöver göra först…

Den här veckan är butiken stängd och ordrar plockas tisdag nästa vecka när Anna är tillbaka i butiken. Mail kommer besvaras men räkna med lite längre svarstider.

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar