Embossingfolders, dies, ephemeras och stickers – är det torrt nog?

Att inte använda blöta media alltså…Det är det som är grejen i Annas torra sommarutmaning ”Mandelkubb”. Inte trodde jag det skulle bli så frestande att stänka, spraya… som jag törstade efter något blött. Men jag stod emot och det blev bra!

Och apropå torrt, det är precis vad min har skaparlust har varit ett tag nu. Men kreativitet och skaparlust är som vilken muskel som helst som måste tränas och under tider av torka är utmaningar den bästa medicinen.

Sagt och gjort, tar jag mig an Annas recept från sommarutmaningen:

IAnnas mandelkubb från förr” ska du skapa ett kort utan att använda blöta medium som färg, spray eller vatten. Inget som kräver torktid (lim undantaget) Följande ingredienser ska vara med:

Nu när jag läser receptet igen inser jag att jag använt två embossingfolders och beroende på hur man räknar dies i ett set…. Harkel harkel… det är som vanligt med mig och kokböcker alltså… man höftar lite…

Så här såg mina ingredienser ut:

Sen byggde jag ihop kortet så här steg för steg:

Sedan dekorerade jag med ephemera, stickers och halvpärlor:

Så här blev det:

Trots att det kliade i fingrarna att duscha lite skimmer över alltihop eller stänka lite färg här och där som en finish måste jag säga tack till utmaningen. Det var ett härligt recept att följa och födde mer inspiration till lager-på-lager -alster.

Testa receptet du med vettja!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar