Ett CASEat kort med möss som syr

Jag var lite sugen på att använda Lawn Fawns set Sew very mice som kom tidigare i år så jag surfade runt på Lawn Fawns egna exempel och såg ett som jag ville CASEa. I min oändliga hög med halvfärdiga saker hittade jag bakgrunden där jag testat en gammal embossingfolder som jag sedan valde att färga in med min rosa borste, full av rester från olika rosa distress oxides.

Förutom setet Sew very mice har jag också använt ett par stämplar från Sewn with love. Det mesta hade jag färdigt från mitt tidigare projekt med samma stämpelset.


Texten är utstansad med Lawn Fawns Giant happy birthday i vit cardstock två gånger där jag sedan färgade in ena med Distress Oxides i färgerna Dried marigold och Crackling campfire. Den andra (den som är vit) satte jag lite snett bakom den färgade för att få lite skuggning och djup.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar