Höst med Lawn Fawn

Idag tänkte jag att ni ska få lite hösttips från Lawn Fawn. Deras höst- och vintersläpp har ju precis kommit och (inte helt oväntat kanske!) fanns det mycket fint. En del har hunnit ta slut i webbshoppen, men mer är på ingång, så mejla Anna för att paxa det du vill ha!

Det här minikortet är gjort med Lawn Fawns ”Let’s Go Nuts” från deras höstsläpp för något år sedan.

 Mössen från You Autumn Know är nog minst lika söta som ekorrarna. Här har de parats ihop med Scripty Autumn Sentiments och en stencil som har färgats in med höstfärger.

 

Det fiffiga är ju att både mössen och ekorrarna kan användas året runt, bara de paras ihop med en snöhög eller några blommor, så vet ju inte mottagaren att det egentligen är höststämplar! Någon verkar ha tänkt till 😉 Här visar jag ett par exempelkort från Lawn Fawn.

Mössen och ekorrarna skulle tex kunna stoppas in i det här setet med de tedrickande djuren i Tea-rrific Day och sedan kan man dekorera med påskliljor, nedfallna löv eller snö och vinterfåglar. Eller varför inte ballonger?

Vill man istället ha lite mer Halloweenstämning på sina kort kan jag tipsa om den ursöta fladdermusen från Batty For You. Den kan antingen få vara som den är eller så kan man låta den få flaxa med sina vingar.

Eller varför inte lite pumpor och spöken från Simply Celebrate Fall?

Som ni kanske har sett har tyvärr den fysiska butiken fått stänga pga de hårda tiderna. MEN webbshoppen finns kvar, så in och handla där! Och vill du förbeställa något, så mejlar du som vanligt till anna@pyssloteket.se

 

 

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

1 reaktion på ”Höst med Lawn Fawn

    Dags för julkort? – Pyssloteket

    (17 september, 2023 kl. 00:28)

    […] Häromveckan tipsade jag ju om produkter från Lawn Fawn som passar perfekt inför hösten. Men vissa utav er kanske redan har börjat fundera på julkorten, så här kommer en favorit i repris – men med jultema istället! Hämta kaffekoppen för det blir många bilder… […]

Lämna ett svar