Dags för julkort?

Häromveckan tipsade jag ju om produkter från Lawn Fawn som passar perfekt inför hösten. Men vissa utav er kanske redan har börjat fundera på julkorten, så här kommer en favorit i repris – men med jultema istället! Hämta kaffekoppen för det blir många bilder…

I Lawn Fawns senaste släpp kom det flera stämpelset med söta fåglar. Tror nog inte att de har haft fåglar tidigare? Lawn Fawn gör ju alltid inspirationskort som de visar upp på sin hemsida och blogg och om du söker på YouTube finns det också ofta videos där du kan få olika förslag på tex färgläggning, hur du sätter ihop en interaktiv die eller helt enkelt bara inspiration.

De släppte en hel fågelflock: Winter Birds, Winter Birds Add-On, Flappy Holiday och flera stand alone dies. Stämplarna och diesen kan användas tillsammans eller separat, så känn inte att du måste köpa allt!

Tröttnar man på att färglägga stämplar kan man variera sig med att stansa ut mistel eller girlanger av järnek (som du ser i fågelkortet ovan).

Vill man istället vara lite mer otraditionell kan man tex använda sig av den surfande tomten i Beachy Christmas istället. Till det kortet har de också använt sig av Build-A-Snow Globe, som jag nog ska köpa ändå. Den ser ju ut att fungera både till att ha på ett vanligt kort, men också som fristående snöglob. Tex skulle man kunna göra ett kort i snöglobsform eller en presenttag. Eller varför inte en julgransdekoration?

Apropå presenttagar har jag ju vid ett par tillfällen visat julklappsetiketter som jag har gjort, bla med Say What? Gift Tag.

Här skulle ju tex Tiny Christmas passa utmärkt att bygga en liten scen med.

Bra mönsterpapper till julklappsetiketterna är tex Let it Shine Starry Skies, Knit Picky Winter, Favorite Flannel och Let it Shine.

Vill man istället ha glitter kan jag rekommendera Sparkle Holiday Cardstock. Eller Sparkle Pixie Dust som är mer som ett ljust skimmer och som är superbra både till snö och till himmel. Om du vill kan du också skapa en egen färg genom att färga in den med distresser eller färglägga med tex Copis.

Och glöm inte det sista lilla piffet – tejpa igen kuvertet med den här washitejpen med ursöta snögubbar!

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar