Massproduktion med distressrutor och färdiga motiv

November, hur hamnade vi här så snabbt? Tiden går alldeles för fort och det är hög tid att börja planera julkorten, i alla fall för mig själv som är en ganska långsam pysslare.

Idag blir det dock inga julkort utan ett gäng där jag gjort bakgrunderna i ett svep och sedan plockat av färdiga motiv från de där dagarna när jag bara har lust att färglägga lite.

Alla bakgrunder har någon form av “distressruta” med en eller flera färger och min tanke var att kanalisera min inre Åsa (vår CAS-drottning) och försöka göra lite mer rena och enkla kort (clean and simple).

Det här med att skriva ner eller komma ihåg vilka färger som använts i bakgrunden, det är då rakt inte min starkaste sida så jag får be om ursäkt i förväg för att jag inte har koll, jag kan dock skriva vad jag tror kan ha använts. Meeen å andra sidan är det ju kul att prova olika kombinationer så ta vad du har hemma och blanda som du vill eller kör vår distress-väljare och låt slumpen avgöra!

Lawn Fawn + Hero Arts Big thanks text och motiv

Färggissning: Spun sugar och picked raspberry + guldglittrig akvarellfärg som stänk

För cirkeln i bakgrunden har jag använt mig av en stencil från Darkroom door, det finns flera liknande och kan enkelt göras en egen med en cirkeldie och papper.

Lawn Fawn Giant sending big hugs och Stud puffin

Färggissning: Twisted citron, mowed lawn, salty ocean och kanske lite evergreen bough

I bakgrunden har jag även använt en stencil från MFT som heter Watercolor was free form stencil, man skulle kunna efterlikna den lite ojämna formen med att riva papper till exempel

Lawn Fawn Giant happy birthday och Year twelve

Färggissning: Mowed lawn och salty ocean

Lawn Fawn I love you(calyptus) flip-flop

Färggissning: Mowed lawn och salty ocean

I bakgrunden har jag använt en stencil från MFT som heter Heart extraordinarie stencil, tror tyvärr inte att den finns längre men det går säkert att få tag i liknande eller göra en egen med en hjärtformad die och papper.

Lawn Fawn Super star och Mama Elephants Easy sentiments

Färggissning: Hickory smoke eller väldigt lätt med black soot

Lawn Fawn Scripty hello och Avery Elle Flamazing

Färggissning: Mowed lawn och salty ocean

Återigen har jag använt en stencil för att få rutan i bakgrunden, denna kan man lätt återskapa med maskeringstejp eller en rektangulär die och papper.

Lawn Fawn Butterfly kisses flip-flop och texten från Car critters road trip add-on

Färggissning: squeezed lemonade och bundled sage

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar