Vintern som inte var välkommen

Naivt nog hade jag börjat planera för vår. Hade införskaffat vårboots och rotat runt i garderoberna efter vårjackor. Gjorde ett uppslag i min art journal med lite vårfeeling. Och så kom snön. Och kylan. Och drömmen om våren kändes plötsligt väldigt avlägsen. Men jag visar uppslaget i alla fall. Vi får inte ge upp hoppet. Snart kommer förhoppningsvis värmen och vi slipper denna hemska kyla.

Uppslaget är gjort i min lilla creative journal från Dylusions, det är den storlek jag trivs bäst med även om jag har alla storlekar och gör uppslag i alla. De flesta av mina uppslag är gjorda i ”Vicky P-stil”, det var efter att ha sett layouts av Vicky Papaioannu på Youtube som jag började med art journaling. Blomstämplarna är gamla och jag vet inte ens om de finns att köpa längre men Altenew har massor av fina blomstämplar. Bakgrunden är gjord med distress oxides, jösses vilken fröjd det är att arbeta med dem. Har använt texture paste och stencilen Roses från Tim Holtz. Den är sååå fin och jag har använt den mycket. Blommorna har jag sedan stämplat på Neenah cardstock eftersom jag färglagt med Copics. Jag limmar fast med Primas Soft matte gel som jag använder som sealer över alltihop också. Texten på vänstersidan är stämplad med Worn text från Tim Holtz, mitt absoluta favoritalfabet. Det går fint att beställa från Anna genom att skicka ett mail till anna@pyssloteket.se . Texten på högersidan är stämplad med Calligraphy alpha från Altenew. Att investera i ett stämpelalfabet eller två kan varmt rekommenderas. Det får man mycket användning för.

Under vecka tio och elva är det stängt i butiken på Valhallavägen, förutom lördag 10/3 då det är öppet 11-15. Du hittar alltid aktuella öppettider längst ner i webbshoppen. Nu hoppas i alla fall jag att vår och värme vill ge sig till känna snart. Ha det gott! /Hanna

Post Author: nannapanna

nannapanna
Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera