What’s up gill friend?

Bland de senaste nyheterna från My Favorite Things som kom in i butiken fanns ett stämpelset med fiskar som heter Gill Friend. Jag föll pladask och slog till på både stämplar och dies, jag vet att jag kommer vilja bygga scener och är på tok för lat för att klippa ut allt. Jag har länge småsuktat efter Lawn Fawns set Fintastic Friends men något höll mig tillbaka från att köpa det, detta däremot hade mitt namn på sig! Här ser du de båda seten:

   

Under sommarens värmebölja så har det inte blivit mycket gjort ska jag säga men ett par kvällar har jag lyckats sitta en stund för att färglägga lite fiskar. Det kommer säkert bli fler alster framöver när värmen lagt sig lite. För ett tag sedan började jag på ett ATC med limduttar på som blev liggande i min hög med “bakgrunder” och påbörjade ATCer men nu tog jag fram det och använde till dagens lilla inspirationsalster.

Bakgrunden gjorde jag genom att göra duttar med min limpistol på en bit kartong. Jag minns inte vilka färger jag använt ovanpå men jag testade att både spraya dylusions och måla med akrylfärg efter ett lager gesso eller två. Sanden är Mini Art Stones från Prima som jag limmade fast.

Fiskarna är färglagda med akvarellfärger och växtligheten med Promarkers, har även dekorerat lite med en vit penna (Uni-Ball Signo Broad), Glossy Accents, Clear Wink of Stella och Nuvos motsvarighet; Aqua Shimmer (maila och kolla om Anna kan ta hem till dig).

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera