Art Journal – I may be wrong

Hej allihop! Då är jag här igen. Med ytterligare en sida i min Art Journal. Japp! Inga hämningar här inte. Den här sidan gjorde jag faktiskt samtidigt som min förra AJ jag visade här, den med ansiktena. Eller jag påbörjade den samtidigt i alla fall. Det är nämligen så att dessa sidor skapar ett uppslag tillsammans så även om jag gjort dem som enskilda sidor ville jag ändå att de skulle matcha varandra. Därför har jag använt samma färgställning och utgått, till viss del,från samma material.

Canvasen som är bakgrund till den här sidan fungerade lite som kladdpapper när jag gjorde min första sida. Här tryckte jag ner infärgade stenciler, drog av färg från penseln och rullade rent min brayer. På så sätt slösar jag ingen färg och får en spännande bakgrund att utgå ifrån.

Jag ville behålla canvasen ganska ren men ändå få in färger och stenciler från min andra sida. Därför valde jag att skapa en tag. Jag färgade in tagen genom att smoosha, rolla med en brayer och stöppla akrylfärg genom flera stenciler. Sedan använde jag Dina Wakleys Media tape för att fästa den på min sida.

På min tag har jag sedan lagt på spillbitar från die-cutting i flera lager. Vingarna är från ett stämpelset från Dina Wakley Media, Scribbly Wings, som jag stämplat på Tissue Paper. Det finns ett flertal både tryckta och otryckta papper av Tissue Paper/Collage Paper. Jag har använt Tim Holtzs Collage Paper, Plain Paper. Även flickan är från Tim Holtz, en Paper Doll.

Slutligen har jag stänkt lite svart akrylfärg och satt dit ett citat, återigen från Tim Holtz.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera