Tre nya must-haves!

Har i ett par veckor nu testat tre nya produkter som har blivit mina nya must-haves. Den första är en ny svart stämpeldyna, Altenews Obsidian Black Pigment Ink, som har blivit en klar favorit framför min annars mycket omtyckta Versafine Black Onyx. Atenews version är oljebaserad och funkar därför för färgläggning med vattenfärger, men framför allt ger den ett riktigt krispigt och ”mörksvart” avtryck. Funkar perfekt både för små textstämplar och stora bakgrundsstämplar och för detaljerade stämplar och mer solida. Går också bra att embossa med. Jag ser att den verkar vara tillfälligt slut i webbshoppen, men mer är på väg, så mejla Anna om du vill paxa ett ex!

 

Nummer två är iCrafts Purple Tape och är gjord för just oss pysslare. Hur många gånger har man inte suttit och svurit över att washitejpen eller maskeringstejpen har rivit loss en bit av pappret? Eller att den släpper från underlaget när man målar med vattenfärger? Den smarta med Purple Tape är att klistrigheten är alldeles lagom, dvs du slipper att ”avklistra” tejpen genom att fästa den på armen eller tröjan ett par gånger, och du slipper risken att tejpen förstör ditt nästan färdiga verk. Samtidigt är den tillräckligt klistrig för att tåla att bli lite blöt av vatten och vattenfärger, men ändå sitta kvar på underlaget. Den funkar också utmärkt att tejpa fast diesen med på pappret innan du kör dem genom maskinen. Det finns i två olika bredder, 0,5″ och 1,5″, beroende  på preferens.

Sist ut är Envelope Buddy, en ”adressmall” från My Favorite Things, som är räddaren i nöden för oss som inte kan skriva rakt. Man kan antingen själv skriva i mellanrummen eller så kan man använda bokstavsstämplar. Kan naturligtvis användas både på kuvertet och insidan av kortet. EK Success har en liknande, Sticky Envelope Address Template, men med klistrig baksida.

 

Idag kommer Anna tillbaka efter sin välförtjänta semester och en megaleverans med både påfyllning och nyheter kommer under eftermiddagen, så håll utkik i webbshoppen! Och som vanligt, om något är slut eller du saknar något i webbshoppen, är det bara att mejla anna@pyssloteket.se och be att hon tar hem. Kostar ingenting extra!

Post Author: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: hmmmm… allt??! :D

1 reaktion på ”Tre nya must-haves!

    Marianne

    Marianne

    (13 augusti, 2019 kl. 07:14)

    Ser ut som om man måste testa lite nya grejor nu alltså, speciellt den där Purple tape!

Kommentera