Hänt i veckan

Nu är jag tillbaka med skvallertablån, det blev helt enkelt inte av att jag skrev en sammanfattning förra veckan. Vi hade fullt upp med att skvallra i ”korridorerna” på Pyssloteket. Vi firade ju Pyssloteket 14 år! Mer om det kan du läsa här.

Men vad hände här i bloggen under vecka 40? Jag hörde nåt rykte om att Tettiz hade haft en Facebook-live och visade flera olika tekniker kring hur man kan använda stenciler. Tettiz fick till några kort från bakgrunderna hon gjorde i liven. Här kan du läsa mer, eller klicka på bilden så kommer du dit.

 

Jag har hört att Karin har en förälskelse! Det är ju så härligt att få gå runt och känna sig kär! Jag hoppas dock inte hennes man lämnar Karin för det här.. det är ju Dee som Karin är kär i! Kort efter kort kommer med Dee, och man lessnar inte alls, hon har ju helt underbara miner och stilar! Karin lyckas dessutom få till så bra scener med härliga citat! Klicka på bilden för att läsa mer!

Vet ni att Pyssloteket har en egen Drottning? Man skulle kunna tro att det är Anna som faktiskt äger butiken, men nej, det är vår egna Åsa som är drottning. CAS-Drottningen som regerar totalt inom ämnet. CAS står för Clean and Simple och det lyckas Åsa alltid med!

Ryktet på stan gör dock gällande att Åsa börjat peta runt i mina regioner, mixed media, med klet, spray och kladd. Kommer jag att få behålla min plats eller kommer Åsa ta över där också? 😉

Klicka på bilden för att läsa mer om fågelholkarna.

 

Jo jo, Pyssloteket hade ju jubileumsfest sista helgen i september. Therese verkar ha varit där och smugit runt o fotat eller nåt, för här är vi ju hela designteamet på bild!! Det är tydligt vem som är vem här, men du får själv gissa! Lika trångt som det är på kortet var det i butiken. Numera finns Pyssloteket endast på webben med en fantastisk webshop. Det händer dock att butiken är öppen vid speciella tillfällen, jubileet var ett sådant tillfälle.

Läs mer om kalaskortet genom att klicka på bilden.

Apropå att smyga runt i korridorerna så har jag hört att Caroline snikar runt med en mask och gör hemliga grejer. Eller vad menar hon egentligen med maskning?

På kortet medan har hon använt sig av en teknik som kallas maskning, läs mer genom att klicka på bilden.

 

Det var allt för den här gången. Hör du några smaskiga rykten eller härliga skvaller om Designteamet så dra dig inte för att meddela mig 🙂

Vi hörs o ses!

/Dt Katti

Inläggsförfattare: Katti

Jag är en glad och kreativ tjej med alldeles för många järn i elden! Höns, hundar och katter tar upp en stor del av min tid, övrig tid försöker jag pyssla och umgås med min familj och vänner. Två tonårsdöttrar och Make består min närmaste familj av :-) Min pysselstil skulle man nog kunna kalla lite spretig, mycket mixed media, gillar grunge och vintage men också klara glada färger! Det enda jag egentligen inte gör är kort i CAS-stil, jag får inte till det helt enkelt. Vita rena ytor är nog inte min grej!

Lämna ett svar